Om LMLGA

I en värld där vi lätt fokuserar på negativa delar och där mörka krafter breder ut sig behöver vi dem som lyser upp och visar oss allt det ljusa och varma.

Människan är god och nästan alla vill väl nästan jämt.

Samtidigt far barn illa, många människor lider av psykisk ohälsa, vi har problem med näthat och mobbning, vi tvingas tala om näthat och utanförskap för att det finns runt om oss och vi kan se hur misstro, skepsis och okunskap får oss att tala om ”vi och dem” när det egentligen bara finns ett ”vi”.

Det är där Let´s Make Love Great Again kommer in i bilden.

Vi vill ta vara på allt det där positiva som uppfyller den stora majoriteten av oss och breda ut det över de delar av samhälle och liv där andra krafter fått härja.

Tillsammans kan vi låta kärlek, värme och gemenskap styra och inkludera istället för att utesluta.
Tillsammans kan vi.
Nästan allt.

Det vill vi visa i ett livslångt projekt där vi är för och inte emot.

Vi skapar positiva bilder, events, händelser och möten. Vi skapar lokala aktiviteter över hela landet – i idrottsföreningen, studiecirkeln, teatergänget och schackklubben – och nationella aktiviteter som Gärdet-helgen för kärlek 11-12 augusti.

Vi vill finansiera händelser och aktiviteter runt om i landet för kärlek, värme och att bygga gemenskap i olika praktiska, konkreta former.

Vi samarbetar med centrala partners som vill samma saker som vi och vi bygger relationer till aktiva över hela landet. Tillsammans med dem når vi människor och tillsammans med dem skapar vi resurser för att bygga ett varmare samhälle.

Vi vill bygga världens största hjärta.
Som en symbol för allt vi står för.
Men det viktigaste är att vi får just ditt hjärta att slå lite snabbare och varmare.


Let´s Make Love Great Again arbetar för att främja kärlek, vänskap och samhörighet samtidigt som vi arbetar mot avarter som näthat, mobbning, fientlighet och splittring mellan människor. 

Let´s Make Love Great Again är ett icke-vinstdrivande företag/organisation där alla medel återinvesteras i verksamheten för att kunna möjliggöra ännu fler insatser för de ändamål vi arbetar för.
 Våra årsredovisningar och annan dokumentation om och kring vår verksamhet kommer du att kunna läsa här och i andra sammanhang. Vi vill vara fullkomligt transparenta i alla avseenden.

 Men - hur transparenta vi än är kommer vår viktigaste tillgång aldrig att synas i någon årsredovisning eller balansräkning.
 Den är nämligen du.