Om manifestationen/festivalen

Årets kärleksfullaste manifestation

Let´s Make Love Great Again och samarbetspartnern Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse bjuder in hela Sverige till en stor festival och kärleksmanifestation på Gärdet i Stockholm 11–12 augusti. De två dagarna kommer att bestå av gratiskonserter med ett stort antal musikartister, föredrag, konst och kultur. Syftet är att samla människor kring ett budskap om kärlek, värme och gemenskap.

Helgen på Gärdet är ett startskott och en höjdpunkt.

Under två dagar fyller vi Gärdet med musik och artister, sång, dans, performance, akter av alla de slag tillsammans med möjigheter att träffas, umgås, skapa tillsammans, lyssna, dansa, mötas.

Förutom ett brett urval av artister från Gärdets scener blir det mer intima scenmöten mellan akter och publik liksom andra kulturformer som teater, drama, skapande av alla slag.

 

Vi vill också tillsammans med våra samarbetspartners göra helgen till ett forum för det goda samtalet, samtalet där vi möts och lär av varandra och av all den potential det innebär att vara människa bland människor, föreläsare och paneler med människor som för det goda exemplet vidare och som kan bidra till att skapa lösningar och möjligheter där andra väljer att se problem.

Allt detta och mycket mer vill vi att 11-12 augusti på Gärdet ska vara – av oss alla, för oss alla, genom oss alla.

Programpunkterna släpps löpande.

 

Two Days of Music, Love & Respect. Gärdet 11-12 augusti 2018